wigilie firmowe
jesień/zima 2023
opcja I
— zupa —
zupa rybna
z łososiem, krewetkami i białą rybą
— przystawka —
carpaccio z ośmiornicy
z warzywnym julienne i kiszoną cytryną
— danie I—
faszerowane kalmary
duszone na pikantnym sosie pomidorowym z oliwkami i warzywami
— danie II —
pieczony halibut
ze stekiem z kalafiora, foundue ze szpinaku i pomidora i sosem z szyjek rakowych
lub
stek z polędwicy wołowej
z foie gras, gratin ziemniaczanym, karmelizowaną cebulą i oliwą truflową
— deser —
pudding ryżowy
z ciepłymi wiśniami i kruszonymi piernikami
290 zł za osobę
opcja II
— zupa —
kukurydziany chowder rybny
z wędzonym i świeżym łososiem, białą rybą i warzywami
— przystawka —
tatar
z holenderskiego, dziewiczego matiasa
— danie I—
ravioli z łososiem
z sosem śmietanowo-cytrynowym i musztardą gryczaną
— danie II —
smażony sandacz
z kruchymi warzywami, sosem beurre blanc i salsą paprykowo-pomidorową
lub
blanquette cielęce
z perfumowanym ryżem i duszonymi warzywami
— deser —
cięty biszkopt
somlà style z rumem
220 zł za osobę
Wymagamy rezerwacji
Do realizacji takiego menu wymagamy wcześniejszej (co najmniej 2 dni) rezerwacji, ale jesteśmy w stanie przygotować je nawet dla dwóch osób. A i z 40-osobową grupą sobie poradzimy :)